dijous, 13 d’octubre del 2011

Xunqueira-Ourense i Ourense-Cea-Cotelas









Xunqueira-Ourense 12-10-11
Ahir eixírem els quatre junts cap a Ourense, etapa curta i una miqueta avorrida per la carretera i el polígon industrial, de seguida ens trobarem a Jesus el malagueny, acabàrem junts i a dos-cents metres de l’alberg ,com ell continuava a soles, ens convidà a una picadeta de polpet amb cerveses i ribeiro. Ja no dinàrem. Jo em vaig quedar a l’alberg descansant i a les set, després de donar un tomb pel centre, ens anàrem a sopar. Molt a gust com veureu a la foto, i de seguida a les 10 corrents cap a l’alberg perquè el tanquen. Arribàrem justets, però ens anàrem a fer-nos uns gin tònic amb ell, Carlos, un xaval molt agradable i estiguérem bevent i filosofant fins les dotze. Va estar molt bé. L’alberg estava al costat mateix del cementiri, si per la finestra treies la mà tocaves els nínxols. Hi ha foto
Ourense- Cea- Cotelas 13-10-11
Avui també hem eixit els quatre però com ells volen doblar per aplegar diumenge, jo m’he quedat a Cotelas, a un baret molt simpàtic que té dos habitacions molt aseades i amb bany, wifi, tv,... per 15€. Ara soparé i demà continuaré cap a Lalín 31 km ja queda molt poc, hagués pogut aplegar diumenge perfectament, però com l’Ester arriba dilluns de matí i hem ajornat un dia l’entrada al Parador, preferisc anar més tranquil.
Ens hem acomiadat, amb emotivitat, sobre tot  amb Louis, ja que hem anat junts sis dies. Hem quedat que dimecres o dijous, quan tornen de Fisterra, quedarem a Santiago per a sopar. La veritat és que ha hagut una molt bona relació. Ara, fins a Santiago, tornaré a anar a soles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada