diumenge, 4 de setembre del 2011

Ara va de bo!






Avui, diumenge marxe en tren cap a Almansa, des d'on eixiré de bon matí cap a Higueruela 38,4 km no sé si la faré sencera o pararé a Alpera, depén del clima.. i de les ganes

En realitat el camí el vaig començar fa mesos i poc a poc, avui deu km. la setmana següent 15... un mes més tard de Silla a la Pobla Llarga... anava i tornava en el mateix dia. en agost m'ho vaig prendre més seriosament i  vaig fer les etapes senceres Xàtiva- Moixent, Moixent-Font de la Figuera, i Font de la Figuera- Almansa.
Les fotos que teniu a sobre són les tres primeres de l'etapa Moixent- La Font, les altres de La Font-Almansa.

Sí, ja sé que molts penseu que què m'ha passat per fer aquesta bogeria. No ho faig per motius religiosos, ni morals, ni esotèrics, ni... els que penseu afegir. Simplement ho faig perquè vull, perquè tinc ganes de voler, com deia l'Ovidi. Em sent lliure, tranquil, satisfet... Supose que demà de matí quan camine encara de nit per la manxa abacetenya pels llocs on perderem la batalla, m' imagine amb una sensació de pau, sabedor que no tinc, per primera vegada en la meua vida caaaap obligació de fer res més que allò que m'abellisca fer. Ja us ho contaré.

6 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Doncs que vols que et diga, amic Fèlix... Enveja sana. Una primera pregunta: vas a soles? Si és així... estàs boig.
    M'ha costat reconèixer-te, amb la cara afeitada, el monyo tallat...
    Tens cara de felicitat, d'haver complit la teua tasca amb la societat i desitjant fer, d'ara endavant, allò que t'abellisca, allò que et demane el cos, per fer allò que vols sense tindre que dir a ningú la raó d'alçar-te de matí, de gitar-te a mitjanit...
    Estic content per tu; egoistament per mi de saber-me entre els teus amics ja que vaig a poder seguir-te en el teu camí, caminant.
    Sort

    ResponElimina
  3. Totes les nits miraré el blog per saber per on pares i així ens fem l'il·lusió d'estar amb tu. Salut valent.

    ResponElimina
  4. Tota una aventura Félix, i no hi ha res millor que fer les coses perquè si, perquè abelleixen.
    Tinc una amiga que diu que ens hem de dibuixar el nostre mapa del tresor i buscar-lo, a vegades ho tenim al costat, i a vegades fa falta caminar per trobar-lo.
    Molta sort, et seguiré per ací.

    ResponElimina
  5. Bona ni papà i bon camí demà.
    Besets

    ResponElimina
  6. Desde Barcelona -La Palma de Cervelló- también te seguimos. Muy valiente, sue ;)
    Ánimo y un abrazo

    ResponElimina