divendres, 9 de setembre del 2011

Estellés






Hola amigues i amics, demà a Paiporta,  organitzat per El Barranc,  es farà un sopar d'Estellés, per supost que no podré anar-hi, però mentalment sí que estaré i a més a més, a les 10 de la nit em posaré els auriculars i sentiré la joia d'Estellés: Coral Romput, recitat per l'Ovidi i als compasos de la guitarra deToti Soler. Qui no haja gaudit d'aquest doble disc que no s'ho perda. Que s'ho passeu molt  bé.

Avui ja estic bé, he fet una etapa curteta de 20 km La Gineta-La Roda i estic a punt per a fer la de demà de La Roda a San Clemente, ja a Cuenca de 34,5 km
M'ho he passat prou bé a La Roda us pose unes fotos, una del paissatge pelat que esdevé quasi tots els dies, unes imatges de l'església i façanes de cases, i el bou vist des de la taula on dinava a l'Hostal le Flor de la Mancha... i olé!

3 comentaris:

  1. Aquesta nit, et connectes amb l'Skype i ens lliges un poema de Vicent A. Estellés a través del ciberespai. El caminant cibernètic ha d'utilitzar tots els aparells d'última generació que carrega en eixa motxilla tan esquifida.

    ResponElimina
  2. Saps que puc olorar a través de les teues fotos tots els paisatges que vas recorrent, fins i tot sent enveja! Visca l'Estellés i Fèlix!!!

    ResponElimina
  3. jajajja, dinant i amb eixe bou mirant-te... m'ho imagine.
    bona nit, beset

    ResponElimina