dimecres, 14 de setembre del 2011

Ruta del Quixot 14-09-11

Avui he arribat a Tembleque, dilluns 12 vaig fer Las Pedroñeras- Quintanar de la Orden, ahir dimarts de Quintanar a Villacañas. Estic satisfet perquè porte 410,5 km, això vol dir que ja he fet un terç i aguante ... penosament, però aguante.
Com vos deia ahir el camí prou monòtom i solitari no veig a ningú, de tant en tant els veremadors, tractors remolcant els raïms, i no és massa bonic perquè durant prou qilòmetres  vaig junt a la carretera i els cotxes i camions passant tan  prop... I els pobles? Amb alguna excepció, com El Toboso i Tembleque no tenen res d’extraordinari llevat de les esglésies. No vull dir que no siguen bonics, vull dir que no destaquen especialment.
En les fotos veureu unes sitges enmig dels camps, no són antigues és un reciclatge dels dipòsits que tenien  les cooperatives i bodegues de vi, que al transformar-les i posa-hi dipòsits d’acer inoxidable les han venudes i les utilitzen per al reg per degoteig.
Hi ha molts camins, això pareix una competició: Ruta del Quixot, camins de Santiago, el que faig jo, el de Llevant, el del Sureste, GR,... quasi tots coincideixen prou.
Diumenge vaig veure les imatges de la commemoració de l’11-S de Nova York, només ho vaig veure molt poc, això demostra que hi ha víctimes de diverses categories, és una llàstima que no mencionen en aquestos actes les víctimes ocasionades per les intervencions del primer món i especialment USA, Irak, Iran, Xile,...








1 comentari:

  1. 410 km???? Quina barbaritat!
    A lo millor els pobles no són molt bonicos, però segur que te'n portes molt bones sensacions.
    Per cert, tiraries el xiclet abans d'entrar no?
    Un beset!

    ResponElimina